24 Mei 2022 (KUANTAN) – UnIPSAS menganjurkan Majlis Tautan Mahabbah Aidilfitri 2022 pada hari ini bertempat di Dewan Sultan Ahmad Shah.

Majlis yang bermula jam 10.00 pagi dihadiri oleh Ahli-Ahli Lembaga Pengarah dan Pengelola, Ketua-Ketua Jabatan Negeri dan Persekutuan, Agensi, Badan Berkanun, Pengetua Sekolah, Pemimpin NGO dan Yayasan, Mantan Presiden dan Rektor KIPSAS/KUIPSAS, penjawat awam dan swasta, Anggota Kerja UnIPSAS serta siswa dan siswi.

Terima kasih diucapkan kepada semua tetamu yang hadir memeriahkan majlis. Semoga majlis ini diberkati dan mengukuhkan lagi silaturrahim di antara UnIPSAS dengan semua pihak.

#aidilfitri2022#unipsas#unipsasbumibarakah

– – –

Permohonan kemasukan pelajar baharu sedang dibuka di www.unipsas.edu.my

– – –