UNIVERSITI ISLAM PAHANG SULTAN AHMAD SHAH

KUANTAN, 12 MAC 2024, (Selasa) – Majlis Pelancaran Menu Rahmah Ramadan yang telah disempurnakan oleh Dato Naib Canselor UnIPSAS, YH Prof Madya Dato Dr. Haji Mohd Zawavi bin Zainal Abidin, diiringi oleh Pengurusan Kanan dan Ketua Pegawai Eksekutif UnIPSAS Holding serta Majlis Perwakilan Pelajar UnIPSAS.

Penyerahan Bunting Menu Rahmah kepada peniaga merupakan simbolik kepada kesejahteraan dan perpaduan sosial yang mewakili nilai-nilai kebaikan, kasih sayang dan saling menjaga di kalangan komuniti universiti.

Para peniaga di Kafe Pelajar UnIPSAS menjadi antara kumpulan yang menyediakan set Menu Rahmah kepada seluruh mahasiswa/i UnIPSAS. Antara menu cadangan yang ditawarkan ialah set nasi beserta minuman seperti Nasi Ayam Penyet, Nasi Ayam Berempah, Nasi Tomato dan pelbagai lagi menu rahmah pada harga yang amat berpatutan.

Terima kasih kepada semua pihak yang terlibat dalam menjayakan majlis pelancaran ini. Mari bersama-sama kita jadikan Menu Rahmah sebagai pilihan utama di setiap sudut universiti kita.

#UnIPSAS#IslamicUniversity#MenuRahmah#UniLife#Pahang1st

Loading...