UNIVERSITI ISLAM PAHANG SULTAN AHMAD SHAH

PUTRAJAYA, 15 November 2023 – RMC UnIPSAS telahpun mengadakan Lawatan Penanda Aras ke BKPI Putrajaya. Tujuan diadakan lawatan ini adalah untuk mendapatkan bimbingan dan juga panduan tentang pengurusan geran-geran di UnIPSAS. Perbincangan tersebut telah dipengerusikan oleh pengarah BKPI, YBhg. Prof. Eur. Ing. Ts. Dr. Shahiron bin Shahidan. Turut serta dalam perbincangan tersebut ialah YBrs. Ts. Inv. Dr. Mohammad bin Abdullah, Ketua Penolong Pengarah Kanan KPPK.

Lawatan Penanda aras dari UnIPSAS ini disertai oleh Timbalan Naib Canselor Penyelidikan & Inovasi YBrs. Dr. Norahida Mohamed, YBrs. Dr. Nur Yani Che Hussin (Pengarah RMC), YBrs. Dr Fahmi Zaidi Abdul Razak ( Pengarah PPS), Cik Aulia Fahada Misaridin ( Timb. Peng. Penyelidikan & Geran), En. Mohd Yusrizal Mohd Yunus (Timb. Peng. Ptd. & Kewangan), Puan Che Nur Afiqah Mohammad (KU Latihan) dan Puan Lydiawati Hassan Busry (KU Geran Luar), Ts. Anis Azzyaty bt. Mokhtar (KU inovasi dan Cik Nor Aqilah Pembantu Pejabat PI.

Semoga lawatan ini membantu meningkatkan kualiti & segala proses urus tadbir dan aktiviti-aktiviti penyelidikan dan inovasi di UnIPSAS.

Loading...