UNIVERSITI ISLAM PAHANG SULTAN AHMAD SHAH

KUANTAN PAHANG , 25 Oktober 2023 – Program Sarjana Muda Multimedia (Pengiklanan Digital) Dengan Kepujian, telah berkolaborasi dengan Perbadanan Perpustakaan Awam Negeri Pahang (PPAP) dalam penganjuran program pameran akhir pelajar ijazah multimedia ini di mana pameran akan diadakan di perpustakaan.

Tempat pameran yang diberikan oleh perpustakaan telah memberikan kami untuk mengekspos karya-karya pelajar saya kepada khalayak yang lebih luas, tetapi juga memberi kami kesempatan untuk berbagi pengetahuan dan inspirasi dengan orang awam utk lebih kenali program Ijazah kami mengenai produk serta hasil kreativiti pelajar serta peluang kerjaya dalam bidang teknologi multimedia kreatif.

Hasil Akhir pelajar ini juga telah dinilai oleh panel pemeriksa luar iaitu En. Hilmie Fazhan bin Mazlan (Creative Designer as Digital Marketing, Amanah Saham Nasional Berhad) dan En. Ahmad Faiz Bin Azmin, (Pensyarah Jabatan Seni Visual, di Unisel Bestrai Jaya).

Alhamdulillah, Program pameran Akhir pelajar di perpustakaan awam Pahang telah mencapai sambutan luar biasa, menunjukkan minat yang tinggi dari masyarakat tempatan terhadap karya-karya pelajar multimedia dari UnIPSAS yang dipamerkan.

Loading...