29 DISEMBER 2022 (KUANTAN) – UnIPSAS diumumkan pemenang Perak Anugerah Perkhidmatan Cemerlang (Sektor Perkhidmatan) Sempena Majlis Anugerah Pahang 1st Tahun 2022 yang berlangsung di Dewan Bandaraya, Majlis Bandaraya Kuantan (MBK).

Anugerah disampaikan oleh YAB. Menteri Besar Pahang, Dato’ Sri Hj. Wan Rosdy bin Wan Ismail dan diterima oleh Naib Canselor, YH. Prof. Madya Dato’ Dr. Hj. Mohd Zawavi bin Zainal Abidin.

Anugerah berprestij ini merupakan satu pengiktirafan daripada Kerajaan Negeri kepada organisasi kerajaan meliputi jabatan, agensi, badan berkanun negeri dan pihak berkuasa tempatan yang telah menunjukkan prestasi cemerlang dalam penyampaian perkhidmatan dan mempamerkan produktiviti serta kualiti pada tahap yang tinggi.

Turut hadir adalah barisan Pengurusan Kanan UnIPSAS dan membawa pulang trofi dan wang tunai RM2,000.00.