18 DISEMBER 2022 (KUALA TERENGGANU) – Seramai 10 orang mahasiswa dan mahasiswi UnIPSAS yang berasal dari negeri Sabah telah menghadiri Majlis Ramah Mesra YB. Datuk Dr. Haji Mohd. Arifin Bin Datuk Haji Mohd. Arif, Menteri Tugas-Tugas Khas Dan Penyelarasan Sabah Bersama Mahasiswa/Mahasiswi Sabah IPT Zon Timur.

Majlis yang diadakan di Raia Hotel & Convention Center, Kuala Terengganu itu dikendalikan oleh Puan Bahiwata Sayangan Binti Haji Mulia, Pengurus Kumpulan Bahagian Pembangunan Pendidikan Kumpulan Yayasan Sabah selaku wakil kepada YB. Menteri.

Turut hadir ialah YBrs. Dr. Ahmad Effat bin Mokhtar, Timbalan Naib Canselor Hal Ehwal Pelajar dan Alumni (HEPA), En. Abi Sofian bin Abdul Aziz (Penolong Pendaftar HEPA) dan En. Muhd Ilham bin Ciding (Penyelaras Kelab Borneo).